ВУЛИН НЕКА ВОЈСКОМ ПРЕТИ НЕПРИЈАТЕЉИМА, А НЕ НАРОДУ

Дефетизам, сервилност, иделопоклонство и ширење панике међу грађанима Србије, речи су којима се једино да описати данашњи састанак Александра Вулина, са генералима Војске Србије.

Реториком уцвалог агипроповца Александар Вулин, је данас одиграо још једну своју улогу у театру апсурда, свеопштег лудила и грубог кршења Устава и закона. Он се данас борио против измишљеног непријатеља, спречавао непостојећи државни удар и заклињао се на верност непостојећем врховном команданту! Ако је по Богу и Уставу, Срби у мирнодопским условима немају врховног команданта, ма што год Вулин у својој идеопоклоничкој онанији говорио и пропагирао. Него баталимо Вулина, њега ни тетка из Канаде не схвата више за озбиљно.

Проблем је далеко озбиљнији. Све ово прећутно су одобрили сервилни генерали. Индоктринирани севернокорејским култом, генерали су заборавили да питају министра Вулина, зашто се противуставно залаже за предају дела територије Србије Шиптарима позивајући на велеиздају. Знају ли српски генерали шта то беше кодекс официрске части и зашто се нису успротивили претњама властитом народу које су изречене у болесном саопштењу после састанка којим је руководио Вулин. Зашто ћуте српски генерали када Вулин ничице прича о Албанцима, и уместо да њима прети употребом војске, он то чини напаћеном и испошћеном српском народу. Да ли би Вулину одћутали војвода Живојин Мишић, Радомир Путник, Петар Бојовић министар војни Пашић, пред баљезгањем једне политичке креатуре каква се само једном појавила у српској политичкој историји.

И да смо ми на месту „врховног команданта“ како га од милоште често зове баш тај Вулин, дебело би се замислили где је истина. У Румунији 1989.године одржан је сличан састанак војног врха, са готово идентичном поруком комунистичком диктатору Чаушескуу. Само два дана касније, министар војни са генералима, урадио је оно што је светској историји добро познато!

Тачно је да ће војска извршити своју уставну улогу и сва наређења, али је исто тако тачно да је војска по Уставу и законима оружана сила која земљу брани од угрожавања споља, а не од свог сопственог народа и његове воље или незадовољства. Подсећамо министра Вулина да је пре него што је сео у министарску фотељу најпре морао да изучи законе по којима је дужан да поступа и обавештавамо га да смо по закону дужни да одбијемо наређења којима би извршили кривична дела. А има ли већег злочина и кривичног дела од пуцања у свој народ. Зато позивамо све надлежне, Народну скупштину и самог Председника Републике, да позову на одговорност Александра Вулина, и одмах спрече његово субверзивно, криминално и фашистичко противуставно деловање, а грађане на мир и достојанство. Уставно право свих грађана је да јавно искажу своје мишљење па и оно које се не свиђа Вулину. То што смо незадовољни његовим радом не значи да ћемо насилно рушити државу, али исто тако значи да никад нећемо дићи руку на свој народ.