НАСТАВЉА СЕ ПРОГОН ВОЈНОГ СИНДИКАТА СРБИЈЕ

Инквизицијски топуз Александра Вулина и његових сарадника у Министарству одбране оличен у неуставном и непостојећем Војно-дисциплинском суду и даље је усмерен ка спречавању и лишавању права припадника Војног синдиката Србије на синдикално деловање. Овога пута, после незаконитог и дискриминишућег отказа Новицу Антићу, председнику Војног синдиката на удару средњевековног поимања слободе говора наћи ће се Предраг Јевтић, генерални секретар ВСС. Суђење Јевтићу у Новом Саду, 11. априла 2019, због интервјуа дневним новинама у којима се искључиво износе сазнања и ставови ВСС, симболично почиње на дан када се навршава 20 година од убиства Славка Ђурувије.

Очигледно је да „јулов“ јуришник из тог доба Александар Вулин, своју мисију на угњетавању изговорене, писане речи и свега слободарског није завршио, већ је осокољен. Огрнут плаштом феудалног дахије, видели смо недавно, одриче се и вековних српских територија постајући тако први српски министар који је лобиста „великоалбанске идеје“ у било којој влади у српској историји. Отуда не чуди што часне српске војнике, који су крварили за ову земљу овај дезертер оставља без парчета хлеба, заборављајуљи они народу да „коме закон лежи у топузу трагови му смрде нечовјештвом“.

Александар Вулин одавно је ушао у историју бесчашћа српске војске, али ови његови трагови јесу ништа друго, него ли оно народно веровање, фигуративно речено „да се  човек пред смрт прозлоби“. Зло Александра Вулина је метафизичко и одавно је требало да буде предмет стручних испитивања специјализованих установа. Његови следбеници у овој нечасти морају да знају да је сутра нови дан, да се крај војевања у бескрупулозним крађама и иживљавању над српском војском ближи и да ће се ускоро суочити са последицама свог нечовјештва и кршења закона и међународних конвенција о синдикалним и људским правима. Не постоји сила која ће нас спречити да говоримо о криминалу, пљачки Војске Србије, велеиздаји и да устанемо у одбрану Устава. На то нас обаезује заклетва дата отаџбини.

Што се тиче „судија“ непостојећег ВДС њима поручујемо:

Како судили тако Вам Бог помогао!

Тако је српски народ одвајкада поручивао својим крволоцима, који су касније кроз векове, ипак пронашли своје место на сметлишту и суду историје.

Припадницима Војног синдиката Србије, који су на петогодишњи терор од стране послодавца односно Министарства одбране, одговорили тако што број чланова јединог и првог репрезентативног синдиката у Војсци Србије свакодневно расте, поручујемо да је наша саборност најјача снага у овим „вуненим временима“.

Управни одбор ВСС благовремено ће донети одговор на најновији терор, и од данас налазимо се у сталном заседању. О свим акцијама бићете благовремено обавештени. Кап је прелила чашу пуну војничке жучи.