„И ТИ СИ КРИВ ЈЕР ЋУТИШ“

Војни синдикат Србије поносан је на своје чланове који су као узбуњивачи у атмосфери кадровског и сваког другог линча од стране менаџмента Министарства одбране смогли професионалну и личну храброст да укажу на корупцију, незаконитост и финансијске махинације од стране оних који годинама уназад урушавају углед Војске Србије као институције и подривају борбену готовост у важном и осетљивом тренутку по државу.

Радује чињеница да група политичких апаратчика која је отела полуге управљања Министарства одбране, као једне од најважније државне институције, и њихово криминално деловање није у свом крајњом исходу имало дефeтизам часних припадника Војске Србије, већ напротив, све више се људи одважи да пријави незаконитост и криминал.

Поносни смо на официра који тренутно пролази кроз незаконито шиканирање, мобинг и понижавање само зато што је устао против криминалног запошљавања четворо лица, и одбио да спроведе усмене наредбе из кабинета министра одбране. Поносни смо и на старешину, који је одбио да га смени по налогу министра одбране Александра Вулина!

Ти честити људи су Војска Србије, њена срж и бит, и у њиховом образу лежи и даље популарност Војске Србије коју ужива у српском народу!

Војни синдикат Србије, као претеча јавног узбуњивања у Србији и гласноговорник о свим криминалним радњама у Министарству одбране због чега смо најпрогоњенији синдикат у новијој европској историји, УЧИНИЋЕ СВЕ- да заштити своје чланове и све часне припаднике Војске Србије! Ово је црвена линија бахатости, после које ништа не може бити исто.

„И Ти си крив јер ћутиш“, написао је неко на згради Филозофског факултета у Београду у „догађањима народа“ деведесетих година!

Позивамо вас да на мејл војног синдиката antikorupcija@vojnisindikatsrbije.rs пријавите све криминалне радње, махинације, кадровска запошљавања, као и све што штети угледу Војске и државе Србије.

Подсећамо да кривична дела не застаревају довољно година и да ће многи за своја нечовештва кад тад одговарати пред судовима. Ма колико им садашња функционерска ушушканост уливала наду да ће за своје злочине учињене према припадницима Војске Србије проћи некажњено!