НАЈПОСЕЋЕНИЈИ СИНДИКАЛНИ САЈТ У СРБИЈИ

Војни синдикат Србије, према свим последњих истраживањима нај респектабилнија је синдикална организација у Србији!

Наша седмогодишња борба за бољитак запослених у Војсци Србије и Министарству одбране и огромна жртва коју смо поднели у виду синдикалног прогона незабележених у Европи последњих неколико деценија, резултирала је поверењем наших чланова и грађана Србије.

Као, најрелеватнији податак за наше синдикално деловање јесте чињеница да је Војни синдикат Србије последњих месеци значајно увећао број својих чланова и то у тренутку када је и даље настављен жалосни тренд великог напуштања војске од стране свих категорија запослених, због тешких материјално-социјалних услова, мобинга и атмосфере линча која је створена лошим руковођењем системом одбране и неразумевањем за потребе кадра. И у атмосфери када се на све начине од стране појединаца у Министарству одбране, покушава дезавуисати и, српски речено „разбити“ Војни синдикат Србије.

Са друге стране, подаци SimilarWеb, компаније која на светском нивоу истражује посећеност и популарност сајтова говоре да је и на овом пољу Војни синдикат Србије,  испред свих осталих синдикалних организација. Наш интернет сајт, према подацима SimilarWеb у Србији је најпосећенији међу свим осталим сајтовима синдикалних организација!

Сви ови подаци говоре нам да је Војни синдикат Србије за седам година свог деловања успео да постави темељну и стратешку синдикалну политику, до које је стало јавности и која нас у борби за побољшање ужасних услова за рада води ка крунском циљу сваког синдикалног деловања – потписивању Колективног уговора за запослене у одбрани!

Саборност наших чланова јесте најјача снага ка том циљу. Исказујемо захвалност свима који нам указују поверење и уважавају нас рад и жртву, а колеге који још увек нису наши чланови позивамо да то постану јер је Војни синдикат Србије,

 СНАГА  ПОВЕРЕЊЕ ПОШТОВАЊЕ.

Живела Војска Србије!

http://vojnisindikatsrbije.rs/

Статистику било ког сајта на свету можете видети на линку испод

https://www.similarweb.com/