НАЈПОСЕЋЕНИЈИ СИНДИКАЛНИ САЈТ У СРБИЈИ

Војни синдикат Србије, према свим последњих истраживањима нај респектабилнија је синдикална организација у Србији!

Наша седмогодишња борба за бољитак запослених у Војсци Србије и Министарству одбране и огромна жртва коју смо поднели у виду синдикалног прогона незабележених у Европи последњих неколико деценија, резултирала је поверењем наших чланова и грађана Србије.

Као, најрелеватнији податак за наше синдикално деловање јесте чињеница да је Војни синдикат Србије последњих месеци значајно увећао број својих чланова и то у тренутку када је и даље настављен жалосни тренд великог напуштања војске од стране свих категорија запослених, због тешких материјално-социјалних услова, мобинга и атмосфере линча која је створена лошим руковођењем системом одбране и неразумевањем за потребе кадра. И у атмосфери када се на све начине од стране појединаца у Министарству одбране, покушава дезавуисати и, српски речено „разбити“ Војни синдикат Србије.

Са друге стране, подаци SimilarWеb, компаније која на светском нивоу истражује посећеност и популарност сајтова говоре да је и на овом пољу Војни синдикат Србије,  испред свих осталих синдикалних организација. Наш интернет сајт, према подацима SimilarWеb у Србији је најпосећенији међу свим осталим сајтовима синдикалних организација!

Сви ови подаци говоре нам да је Војни синдикат Србије за седам година свог деловања успео да постави темељну и стратешку синдикалну политику, до које је стало јавности и која нас у борби за побољшање ужасних услова за рада води ка крунском циљу сваког синдикалног деловања – потписивању Колективног уговора за запослене у одбрани!

Саборност наших чланова јесте најјача снага ка том циљу. Исказујемо захвалност свима који нам указују поверење и уважавају нас рад и жртву, а колеге који још увек нису наши чланови позивамо да то постану јер је Војни синдикат Србије,

СНАГА  ПОВЕРЕЊЕ ПОШТОВАЊЕ.

Живела Војска Србије!

Статистику било ког сајта на свету можете видети на линку испод