ПРОШИРЕЊЕ САРАДЊЕ У СТАМБЕНОМ КРЕДИТИРАЊУ ЧЛАНОВА ВСС

Након успеха сарадње D&D HOUSE PROFESSIONAL и  ERSTE BANKE  у стамбеном кредитирању запослених у МО и ВС, омогућавањем куповине монтажних кућа, сарадња је проширена и на Поштанску штедионицу која члановима Војног синдиката Србије нуди кредит са каматом у износу од 2,5%.

D&D HOUSE PROFESSIONAL у сарадњи са ERSTE BANKOM и Поштанском штедионицом нуди куповину монтажних кућа члановима Војног синдиката Србије и то:
– куповину плаца
– куповину куће
– опремање стамбеног објекта намештајем
(продаја стамбених објеката по овој понуди могућа је искључиво по систему „кључ у руке“).

Приликом изградње куће у потпуности је могуће одлучивати о изгледу и функционалним решењима.
Изграђене куће задовољавају све важеће прописе у грађевинарству по стандардима прописаним како код нас тако и у земљама окружења и енергетски су ефикасне, што директно умањује утрошак енергије.
Уз изграђен стамбени објекат добија се комплетна документација потребна за добијање грађевинске дозволе.

Овај начин стамбеног збрињавања у складу је са важећим прописима у МО и ВС, те се за ове кредите уз давање изјаве о трајном решавању стамбеног питања, остварује увећање трошкова за закуп стана у износу од 10% за период од 20 година.

За све информације можете се обратити на број телефона 060/400-43-53, маил ddhouseprofesional@gmail.com, инстаграм налога @dndhouseprofesional или фејсбук странице.