САОПШТЕЊЕ ВОЈНОГ СИНДИКАТА СРБИЈЕ ПОВОДОМ ОТВОРЕНЕ ДИКТАТУРЕ У СРБИЈИ

Када у Србији у тамници држите невиног 17-годишњег младића под лажним оптужбама да је носио макету вешала, а прикривате да је Ваш омиљени каријерни партијски бизгов убио невину жену на аутопуту код Дољевца онда сте ви огољени диктатор који је дубоко загазио у блато најцрњих страховлада у последњих 50 година у Европи.

Овакво стање ствари у Србији у атмосфери друштвене клаустрофобије где невина деца леже на робији док су суспендовани Устав, закон и институције државе, а „директорска дворска луда“ после злочина покушава да буде духовит у својим изјавама медијима, своје корене има у прогону првог репрезентативног синдиката у Војсци Србије. Упозоравали смо да је прогоном, мобингом, застрашивањем, давањем отказа члановима Војног синдиката Србије утабаван пут за много озбиљнија недела и злочине која су данас сабрани у тамни вилајет отимања државе, судства, закона…

То Србију чини јединственом земљом безакоња, гулага и криминалном оазом у 21 веку и то у самом срцу европске цивилизације.

Вероватно да је Свезнајући Председник Државе чуо да постоји Устав, институције система, државно устројство… Да се њиховом узурпацијом озбиљно ризикује од освете истих када нестану идеопоклоници, климоглавци, судије које то нису, паразити који то јесу и који су у свакој власти. Увек дође дан када Цар остане сам… учи нас историја.

Са друге стране, наставак прогона Војног синдиката Србије после незаконитог отказа Новицу Антићу, председнику Војног синдиката Србије и припреме истог поступка за Предрага Јевтића, генералног секретара Војног синдиката Србије само је корак ка продубљивању кризе и разарање демократских институција. Шта је следеће? О томе треба да размисли слободоумна Србија у САНУ, међу студентима, професорима, радницима, сељацима, ветеранима и поштене судије који нису пристале да буду отирачи уништитеља државе.

 Црвена линија је одавно пређена.

И олако параноидна опседнутост вешалима Свезнајућег Председника, може пробудити маштовитост Томаса де Торкемаде, злочиначког свештеника инквизиције који је управо на ову справу послао највећи број људи. Да се из прогона, гажења људских и синдикалних права, убијања бахатошћу недужних људи на аутопуту, рушења и отимања, пуштањем чопора извршитеља који као бесни пси отимају сиротињи црно испод ноката, пљачком партијских апартчика и родбинских кланова врло лако може кренути и у физичке ликвидације неистомишљеника. Као и оног дела Србије који својим непристајањем на режимску драмску-ријалити онанију јесте прст у оку владајућој криминалној организацији у Србији и западних служби чији су пројект од 2012.године. Све  у циљу уништавања српске војске, српских институција, пљачке државне имовине и српске државе, која је данас мафијашка прћија једног човека, једне странке  и идеопоклоника. Наше НЕ диктатури јесте суштинска борба за биолошки опстанак српског народа и чување вековних граница Србије,  чије се прекрајање припрема у атмосфери линча далеко од очију тог истог народа који је вековима крварио за сваки педаљ домовине.

Захтевамо да одмах на слободу пустите невиног дечака и поништите неуставне и незаконите одлуке о прогону наших представника.

Да народу вратимо државу, а држави институције!