Putovanje AKCIJA

28.09.2024.godine za članove Vojnog sindikata Srbije organizuje se jednodnevni izlet do Manastira Tumane, Golupca i Srebrnog jezera!
Participacija iznosi 1.000,00 dinara po članu sindikata, članovi porodice 25% popusta na cenu aranzmana, zaposleni koji nisu članovi a žele da nam se pridruže plaćaju pun iznos od 2.950,00 dinara.
Cena uključuje:

  • Prevoz turističkim autobusom,
  • Ulaznicu za Golubačku tvrdjavu,
    -Usluge turističke agencije, pratnju stručnog vodiča.

Rok za prijave predsednicima Vaše sindikalne grupe je do ponedeljka 23.09.2024.godine, nakon čega se zaključuju spiskovi!
Prijatno putovanje želi vam rukovodstvo Vojnog sindikata Srbije!

Polasci se organizuju iz Novog Sada i Niša,a u zavisnosti od broja prijavljenih i iz drugih gradova.


SNAGA, POVERENJE, POŠTOVANJE

Program putovanja:
Polazak sa dogovorenog mesta u jutarnjim časovima.
-Dolazak u manastir Tumane do 9h na bogosluženje.
Nakon liturgije i slobodnog vremena u manastiru Tumane, kreće se do Golubca, Golubačka tvrđava jedinstvena, neosvojiva i za mnoge nedostižna tvrđava gde možete da doživite srednjovekovno viteštvo, ratovanje i srednjovekovni način života. Slobodno vreme za obilazak tvrđave, individualne aktivnosti.
Nakon toga krećemo na -Srebrno jezero, veoma popularna destinacija za odmor i ribolov decenijama unazad. Poslednjih godina ovo jezero privlači sve više turista iz čitave Srbije i polako postaje jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u našoj zemlji. O popularnosti jezera govori informacija da jezero nazivaju „srpsko more“. Srebrno jezero je raj na zemlji okružen neverovatnom prirodom, čistotom i restoranima. Pravo mesto za uživanje i šetnju, gde ćete imati slobodno vreme u poslepodnevnim časovima povratak.