МЕМОРИЈАЛНО ТАКМИЧЕЊЕ У СПОРТСКОМ РИБОЛОВУ „РАДИВОЈ БЕРОЊА

У суботу 13-ог јуна у Заови, омиљеном излетишту љубитеља чистог ваздуха, природе и риболова, одржано је МЕМОРИЈАЛНО ТАКМИЧЕЊЕ У СПОРТСКОМ РИБОЛОВУ „РАДИВОЈ БЕРОЊА“ у организацији Војног синдиката Србије. У такмичењу је учествовало двадесетак риболоваца из Пожаревца и Смедерева, а уз присуство више од седамдесет пријатеља Војног синдиката Србије.

„Овај меморијал посвећен је нашем колеги и пријатељу, врсном риболовцу припаднику Војске Србије – Радивоју Бероњи који је изгубио битку са „SARS-CoV-2“  вирусом. Драго ми је да су данас са нама и чланови његове породице. Искористио бих прилику да се захвалим за несебичну помоћ и подршку Синдикалној органијацији ЗЗЈЗ Пожаревац – г.Дејану Јовановићу и Срђану Климеку, Синдикату правосуђа КПЗ Забела – г.Дејану Дамњановићу и Слађану Ђукићу, МЗ Кулић – г.Жељку Тодоровићу и  Владану Петровићу, Ловачкој секцији Топоница –  г. Милану Ђуричићу, Милану Јовановићу власнику фирме Вигор, старешини манастира Заова оцу Марку и великом пријатељу Војног Синдиката Србије г.Милану Вучковићу . Ова манифестација ће прерасти у традицију.“ истакао је Горан Марић из ВСС испред организатора овог скупа.

После такмичарског дела сви присутни су наставили дружење, а након заједничког ручка подељене су захвалнице и дипломе најбољим појединцима.