ПОЗИВАМО ОДЛАЗЕЋЕ МИНИСТРЕ ОДБРАНЕ И РАДА НА ТВ ДЕБАТУ О ПРАВИМА ВОЈНИКА И БОРАЦА


Српска јавност, припадници војске, борачка и ветеранска популација, више пута су обмањивани у погледу стања у нашој војсци као и о положају и правима српских војника, бораца и ветерана. На жалост то се дешава и данас, без шансе да се чује и види и друга страна „медаље“ .

Ради објективног информисања српске јавности, и истинитог приказивања резултата рада Министарства одбране и Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у мандату одлазеће Владе Србије, позивамо одлазеће министре Александра Вулина и Зорана Ђорђевића на ТВ дебату, на било којој телевизији са националном фреквенцијом, која би се преносила уживо и која би се одржала до 19.6. Сматрамо да је то једини начин да јавност објективно сагледа и оцени стање и резултате рада у ресору одбране и социјалне политике.

Подсећамо јавност да се министри Александар Вулин и и Зоран Ђорђевић (са положаја на ком се сад налази), никад нису одазвали позивима за састанке и дијалог са представницима највећег у јединог репрезентативног синдиката запослених у Војсци Србије – Војног синдиката Србије иако им је то и законска обавеза.