ВОЈНИ СИНДИКАТ СЕ ПРИДРУЖУЈЕ ШТРАЈКУ ГЛАЂУ СА МИНИСТРОМ ВУЛИНОМ

Најављени штрајк глађу Александра Вулина, министра одбране против „насиља опозиционих“ лидера имаће пуну подршку Војног синдиката Србије. Сутра у 11,55 Новица Антић, председник Војног синдиката Србије са члановима управног одбора, у Народној Скупштини Републике Србије отпочеће заједно са министром штрајк глађу! Захтев Маји Гојковић да се члановима Војног синдиката Србије дозволи улазак у Народну Скупштину ради отпочињања штрајка глађу већ је упућен. Уколико се то не дозволи, у суботу чланови Управног одбора, разапеће шаторе испред националног парламента, како би дали адекватан одговор Вулиновом театралном чину.

Не улазећи у политиканске мотиве, и не подржавајући ни једну политичку странку нити лидера, Војни синдикат Србије је мотивисан искључиво кршењем људских права, Устава, повеља УН, синдикалних права, пљачком буџета и тортуром министра Вулина у претходне три године. Овај лажни левичар, и најбогатији капиталиста међу социјалистима грубо злоупотребљава актуелни тренутак и у свом идопоклоништву иде испод граница доброг укуса. Његов театар апсурда засенио је и монтипајтовски смисао за хумор. Слично би било да су на суђењу у Нирнбергу нацистички генерали штрајковали глађу због постојања концентрационих логора у коме су страдали Јевреји.

Поврх свега, овим се наноси непроцењива штета угледу државе Србије. И то у осетљивом геополитичком тренутку, где чак и вође Шиптара на Космету, осведочени терористи којима Вулин на тацни нуди вековне српске територије показују озбиљнију државничку мудрост.

Брука и срамота!