СРЕЋНА НОВА 2020. ГОДИНА

Поштовани припадници српске војске,  чланови Војног синдиката Србије

Наша саборност, родољубље и истрајност исписали су седам година борбе за достојанство  припадника српске војске и његова људска и радничка права. Због те борбе, данас смо најпрогоњенији синдикат у новијој европској историји.

Откази, мобинг, гажење Устава и закона, међународно потписаних обавеза и ратификованих конвенција, јесу лице и наличје људи који су као организована криминална група узурпирали Министарство одбране, и понашају се као да им је оно очевина и дедовина. Као да Србија нема историју пре њих, као и да је после њих неће ни имати. Иако у Бога не верују и закон не поштују нека се плаше Закона и Божијих и земаљских. Зато што ће време њихове моћи проћи, а трагови које остављају не смеју и неће бити покривени заборавом. Бар док је и последњег часног српског војника.

Упркос репресији послодавца, отказима и претњама, покушајима да нас растуре, остали смо саборнији него икада , а свакодневним приливом чланства имамо јасан показатељ да смо на правом путу.

Остали смо одани заклетви коју смо дали народу и непоколебљиви у настојањима да се изборимо за наша права – за достојанство српског војника.

И ту се показало да сви они који се однароде, забораве на правдољубље, част и инат Срба који су кроз историју били јачи и од много озбиљнијих завојевача. И по неписаном правилу врло брзо су те савремене дахије осетиле како је наћи се на сметлишту историје и у књизи српског бесчашћа. 

Војни синдикат Србије данас је најутицајнија синдикална организација у Србији у свитање 2020.године!

И тако ће и остати, јер је чине часни и храбри српски војници.

Наш пут достојан је славних предака- од војводе Путника до мајора Тепића…

Ми немамо чега да се стидимо пред својом децом и историјом.

И победа на том путу је извесна.

Зато што штитимо праве вредности.

Ова година је почетак брзог и срамног одласка оних који су нама и нашој војсци нанели више штете и губитака од непријатеља са којима смо у новијој историји ратовали.

Српски војник сада бије своју одсудну битку у новијој историји. За своју част, за одбрану Устава и државу!

И у тој бици потребна нам је мудрост Књаза Милоша Обреновића, одлучност војводе Живојина Мишића и храбост мајора Тепића. На тим вредностима је основан Војни синдикат Србије!

Те вредности морамо да бранимо и у будућем времену расплета!

Да сте живи и здрави у новој 2020. години, желимо вам више среће и достојанства! Живела Србија!