ИМА НЕКА ТАЈНА ВЕЗА…

Одговор на иступање Јелене Милић, председнице Центра за евроатлантске интеграције и НАТО лобисте на напад Војног синдиката Србије и председника Новице Антића

ИМА НЕКА ТАЈНА ВЕЗА…

Одавно је Јелена Милић, НАТО чиновник у Србији, мерило и показатељ појава и путева  којима Срби и Србија не треба да иду! Ти путеви су утабане стазе бездржавности, робовласничког  поробљавања српских радника, растурања Војске Србије, отимања и дељења неотуђивог дела српске територије, правдање злочиначког бомбардовања Срба 1999.године…  Одавно Милићка у својој руци држи „евроатлантски“ мач којим сече измишљеним масакрима по Србима као геноцидном народу, не презајући да у својој хистерији и антисрпском некрофилству  увреди и покојног глумца Небојшу Глоговца само за то „што је гајио симпатије према Ратку Младићу“.. .

Пратећи наступе Јелене Милић, гестакулацију и неповезаност, контрадикторности, а посебно њен покушај величања и оправдавања НАТО бомбардовања СРЈ 1999.године, геноцидом у Руанди (!??), чудили смо се као моћне стране службе толеришу луцидност и маштовитст свог главног интересџије. Те службе које стоје иза Милићкиног  Центра за евроатланске интеграције нису препознале, потражиле нити нашле помоћ стручних људи за описано стање главног лобисте НАТО пакта у Србији – што је у најмању руку нехумано.

Него, кажу Срби „не пада снег да прекрије брег, него да звериње покаже свој траг“…

А трагови су брзо ове зиме почели да се показују.

Као прво:

Откуд да НАТО пакт брани Александра Вулина, министра одбране једне суверене државе од јединог репрезентативног и првог у историји Војног синдиката Србије? Није ли то онај исти идеопоклоник Вулин, који се, док качи вођине слике по касарнама заклиње више у Русију него ли и у тетку у Канади? Или причамо о Вулину, коме НАТО прискаче у помоћ, када је огољен у својој неспособности да води један од најважнијих ресора у држави и да (не)намерно слаби борбену готовост земље у сложеном геополитчком тренутку када нам прети отимање 15 одсто вековне територије. И да притом режимски медији једном смешном и неиситинитом саопштењу дају безмерни значај. Српски речено „ко за кога овде ради,бре“!?

Као друго:

Откуд да НАТО пакт брани финансијске малверзације у Министарству одбране и финансирање пројекта приватних компанија које нису испунили ни основне техничке стандарде нити су прошли провере релавантних институција унутар Војске Србије?

Као треће:

Откуд права НАТО пакту да у сувереној држави позива на хапшење Новице Антића и  растурање Војног синдиката Србије. Шта је то ново смишљено у главама оних који су нас бомбардовали и који чврсто стоје иза мафијашке оазе шиптарских терориста и зликоваца на Косову и Метохији. И да притом прћију нарко дилера, трговаца оружјем, људима и људским органима у јединственом концентрационом логор зову „Републиком Косовом“, покушавају да јој дају међународни легитимитет.  Да ли се то министру Вулину и његовим сарадницима утире пут за будуће кршење Устава, гажење по синдикалним правима, најцрње кршења повеља УН и других међународних институција о радним и људским правима од истих спонзора поменуте оазе зла коју формирају на српском Косову и Метохији? И  притом сви режимски медији у Србији, дају нелогичан значај и простор изанђалом гласноговорнику и промотеру свих пошасти које су задесиле наш народ. Плаши ли се то режим оног дела сопственог народа, који размишља својом главом, и који није слуђен пропагандним ријалитијима.   „Има нека тајна веза“, стихови су Душка Трифуновића, који некако сами од себе навиру у овој обавештајној  мимикрији.

Као четврто:

Зашто НАТО пакту смета синдикална сарадња Војног синдиката Србије са референтним и респактибилним синдикалним организацијама у Русији, када смо истовремено чланови и релевантних синдикалних асоцијација у Европској унији.

И као пето

С обзиром да је Војни синдикат Србије патриотска, синдикална и национална  организација, чији су чланови заклели на чување Устава и држави Србији излишно је говорити о прозивкама да не делујемо у његовим оквирима . Лицемерном сматрамо изјаву да се синдикати не баве политиком, од стране НАТО пакта, а да притом у раду  парламената Немачке, Белгије, Норвешке већ 80 година управо синдикати имају значајан утицај. Зашто смета утицај Војног синдката Србије када документовано указује на пљачке и гажење устава и лепи нам се етикета“ пучиста“, што је преседан својствен тоталитарним режимима. Спремају ли то креатори наше политичке стварности уназад три деценије, нове прогоне, хапшења и политичка убиства у Србији, кључно је питање које се намеће после овако конструисаног напада.

Дакле, ово иступање страних служби и гласноговрника НАТО пакта вишеструко је опасно и пали све „црвене лампице“ код оних грађана Србије који нису упљали свој образ у тридесетогодишњем пљачкашком-политичком вилајету какав су управо западне службе створиле од Србије, отимајући народу државу, а држави институције система. Забрињавајући је и тренутак када НАТО пакт устаје у наводну одбрану представника власти у Србији, јер у последњих сто година српска историја не памти ништа добро што је овом народу донела политика држава и служби које воде главну реч у овој војној алијанси.  Наравно, Војни синдикат Србије истрајаће у борби за бољитак српских војника, спречавању урушавања ВС и одбране националних интереса уз поштовање Устава и закона. Српски војници окупљени у нашем синдикату, а растуће чланство очигледно да је уплашило параноидне политичаре- су часни, поштени и заслужни грађани државе Србије, који су крварили на свим ратиштима бранећи отаџбину и који су  и поред најнижих плата у региону радећи у нехуманим условима, прогоњени од  компромитованих политичара увек су спремни да бране домовину. Срамно је да се медијском хистеријом они гурају у политичко-обавештајни талог какав нам се сервира у сопственој држави. И, на крају усуђујемо се да, у актуелној ситуацији као најсажетији одговор модификујемо ону Његошеву- враћајући се на „тајне везе и трагове“- „коме закон лежи у медијском топузу трагови му смрде нечовјештвом западних служби“ !

Живела Војска Србије!

Живела Србија!

Информативна служба ВСС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *