КРАГУЈЕВЧАНИ ПОНОВО У РАДНОЈ АКЦИЈИ

Клуб акцијаша и волонтера Крагујевца је 08. јуна по добреном Програму града Крагујевца у сарадњи са колективом и ученицима наше најстарије и знамените средње школе – Прве крагујевачке гимназије, припадницима Војног синдиката Србије, Удржења сународника Русије „Свет“, Центра Министарства одбране за локалну самоуправу Крагујева  и ЈКП „Шумадија“, организовао рад на уређењу дворишта Прве крагујевачке гимназије. Ово је 28. радна акција коју организује и реализује Клуб акцијаша за 26 месеци на територији града Крагујевца и општина Кнић и Рековац.

Уз прелепо дружење са ученицима, наставницима и особљем школе, покошен је део дворишта, офарбана ограда са предње и делом бочне стране и прикупљено и избачено смеће из дворишта.

Пре почетка радне акције, директори основних школа из Крагујевца и сви већ набројани учесници радне акције су упознати са радом Клуба акцијаша и волонтера, емитован је документарни филм „Крагујевчани у акцији“ и позвани су да учествују на: републичкој радној акцији „ОРА РИБАРИЋ“, која се одржава од 14. до 21. јула ове године у Новом Пазару, у септембру ове године на уређењу дворишта ОШ „Трећи крагујевачки батољ“ и Спомен парка „Шумарице“ и у другим активностима Клуба. Од стране представника Војног синдиката Србије уручене су грамоте додељене ученицима који су своје радове дали за изложбу на Правном факултету у Крагујевцу и Руској Думи поводом обележавања 20 година од НАТО агресије на СРЈ. Грамоте су додељене од стране Ветеранских вести Руске Федерације.

Радна акција је изузетно пропраћена од стране писаних и електронских медија.

Изражавамо велику захвалност колективу и ученицима Прве крагујевачке гимназије, граду Крагујевцу, Радио телевизији Крагујевац, фото студио Бојан Радошевић на уступљеном делу фотографија, Ветеранским вестима и другим медијима и пријатељима.

РАДИМО, ГРАДИМО, СТВАРАМО.

Придружите нам се. Бројеви телефона за контакт: 063-7376-087 и 066-342-512.