Miyamoto fight club

🎖️ Posebna ponuda za članove vojnog sindikata! 🎖️

Sa zadovoljstvom obaveštavamo da smo sklopili ugovor sa Vojnim sindikatom Srbije. Od 01.08.2024. godine, članovi Vojnog sindikata Srbije i njihova uža porodica ostvaruju 20% popusta na članarinu u Miyamoto Borilačkom Klubu! Zahvaljujemo vam na vašoj službi i posvećenosti, i radujemo se što možemo pružiti ovu posebnu ponudu.

🌟 Dobrodošli u Miyamoto Borilački Klub! 🌟

Miyamoto je vaša destinacija za vrhunski MMA trening, postizanje ciljeva i lični razvoj! 🚀 Naša sala se nalazi u Tržnom centru Kalča, opremljena sa najsavremenijom opremom koja će vam omogućiti maksimalne rezultate i udobnost tokom treninga.

🥋 MMA (Mixed Martial Arts): Istražite granice svojih mogućnosti kroz naše intenzivne MMA treninge. Ako želite da postanete vrhunski borac, poboljšate tehniku ili samo unapredite svoje veštine, naši stručni treneri su tu da vas podrže. Naši treninzi su dizajnirani da vam pruže najkompletniji pristup borilačkim veštinama i pripreme vas za sve izazove.

💪 Crossfit: Podignite nivo svoje snage i kondicije uz naše izazovne Crossfit treninge. Pripremite se za maksimalne rezultate i transformaciju svog tela i uma!

👤 Individualni treninzi: Prilagodite svoj plan treninga prema svojim specifičnim potrebama uz naše individualne seanse. Bilo da želite da poboljšate tehniku, kondiciju ili radite na specifičnim ciljevima, naši treneri su tu da vam pomognu.

👩‍🦰 Samoodbrana za žene: Osvježite svoje veštine samoodbrane uz profesionalne instrukcije koje vam pružaju sigurnost i samopouzdanje. Naši treninzi su osmišljeni da vam pomognu da se osećate zaštićeno u svakoj situaciji.

📞 Kontaktirajte nas:

Bojan: 060 323 34 95

Nikola: 064 430 70 39

Dimitrije: 066 358 12 36

📸 Pratite nas na Instagramu:

https://www.instagram.com/miyamoto_borilacki_klub?igsh=MXdvY2Q0NGpzNm9heQ==

🏅 Vaš put do vrhunskih rezultata počinje ovde!