ПОДРШКА ВОЈНОГ СИНДИКАТА СРБИЈЕ УДРУЖЕЊУ ЦХФ СРБИЈА

Једина реч која може описати однос власти према народу Републике Србије је – СРАМОТА.

Неспорно је да смо мала земља, да нисмо водећа економска сила, да смо погодно тло за експлоатацију од стане страних капиталиста, али је срамота да се власт ставља на страну странаца, криминалаца и банкарских шибицара уместо да заступа интересе властитог народа.

Сведоци смо живота у земљи где је повлашћенима дозвољено све што пожеле, док се са друге стране обичном народу ускраћују елементарна права и исти се користе само као извор радне снаге и прихода, како буџету тако и банкарима и криминалним лобијима.

Накарадност се огледа и у одрицању свега што је наше и прихватања страних вредности, биле оне добре или лоше по грађане Србије.

Позивамо све чланове Војног синдиката Србије који су у могућности да се придруже протесту који почиње у, 21. марта 2019. Године испред Уставног суда у Београду, ул. Булевар краља Александра 15, тачно у 12 часова, под слоганом « РЕШЕЊЕ ИЛИ РАЗРЕШЕЊЕ», због преваре у вези кредита индексираних у валути швајцарског франка.

Поред захтева за коначним решавањем проблема кредита индексираних у швајцарским францима, захтева се и динаризација свих кредита као и доношење Закона о забрани принудне продаје једине некретнине и стварања бескућника од грађана Србије, док се на сва звона заступа бесплатно стамбено збрињавање миграната.