КОНСИЉЕРО ЛАЗИЋ, ВУЛИНОВ СЕКРЕТАР У ПАНИЦИ ОД МАФИЈЕ!

На жалост Војни синдикат Србије је био све време у праву када је тврдио да су за лош материјално-социјални статус српских војника  криви неспособност актуелног министра Александра Вулина и перјанице криминалног економског лобија секретара МО Зорана Лазића.

Уплашен што није успела његова намера да председника Војног синдиката Србије Новицу Антића удаљи са места првог човека јединог репрезентативног војног синдиката, монтирајући стаљинистички судски процес пред уставно ништавим и непостојећим војним преким судом (ВДС) , консиљере Лазић овог пута иде корак даље.

Знајући да „мафија не прашта грешке“ консиљере Лазић, како би оправдао свој неуспех и немогућност да Новицу Антића уклони се места легитимног председника Војног синдиката Србије,  кренуо је у своју нову „правничку авантуру“.  Овог  пута  консиљере Лазић обавештава одређене структуре система одбране „да  Новица Антић више није председник Војног синдиката Србије“. Уместо да једноставно узме законе, Статут Војног синдиката Србије, Посебни колективни уговор за државне органе,  у свом страху консиљеро чини нова кривична дела, газећи бескрупулозно међународне конвенције, и узима улогу и судије и тужиоца и поштара…

Иако је ова секретарска папазјанија трагикомична  она је и опасан преседан. До те мере да сутра може обавестити „немачку канцеларку Ангелу Меркел да Александар Вучић није више председник Србије“- ако мафија која бескрупулозно пљачка буџет Војске Србије то буде тражила од свог консиљера Лазића. Једноставно, више не постоје ни закон, ни правна лица, ни међународно право ни морал.

Зато ће због сада већ итекако основане сумње да је учињено кривично дело ометања и спречавања синдикалног деловања, Војни синдикат Србије поднети кривичну пријаву против консиљера Лазића. Између осталог, као доказ  достављамо и фотографију која најбоље илуструје да се Новици Антићу и Војном синдикату Србије, судило у кафани. На њој се налазе сви актери криминалног дела у време „суђења“ председнику Војног синдиката Србије, од Лазића преко војног дисциплинског тужиоца и судије ВДС до председника преког Вишег војног дисциплинског суда у коме је одлучено да се председнику јединог репрезентативног војног синдиката да отказ.

За нормалног доста је, што каже наш народ. То илуструје сву бесмисленост одлука непостојећих судова у преседану који је озбиљно нанео штету држави у међународној јавности и институцијама које се баве заштитом синдикалних и људских права.

Сву осталу документацију објављиваћемо и даље на својим официјалним страницама и друштвеним мрежама у својој антикорпуцијској борби која је и била повод организоване криминалне групе да „суди и пресуђује“ председнику Новици Антићу и крену у борбу против јединог репрезентативног Војног синдиката Србије.