Синдикална група Лађевци

Формирана одлуком управног одбора дел. бр.183/2013 од 8.6.2013. године.

Председник: Александар Грбовић

Заменик председника: Драган Стојановић

Секретар:

Телефон: 066/27-11-38

Дана 16.12.2015. године на а. Морава одржан је састанак чланова СГ Лађевци. На састанку је било речи о досадашњем деловању Војног синдиката Србије, о даљим поступцима у вези склапања колективног уговора, заштити права у кривичном поступку,иницијативама,активностима и захтевима које је упутио синдикат, колективном осигурању и свим условима које сњим остварују, правној помоћи и упознати су са начином утрошка новца од чланарина.

Осим тога било је и питања чланова синдиката а у вези здравственог осигурања ЦЛ на служби у ВС и бенефицираном радном стажу за исте. Председник СГ Лађевци Александар Грбовић је присутне упознао да ће њихово питање бити решено путем колективног уговора и да је њихово питање већ више пута помињано на састанцима са представницима фонда СОВО и представницима Министарства Одбране.

На крају састанка једногласно је за заменика председника синдикалне групе Лађевци уз потписе 84 члана, што је више од 50%+1 члан изабран Драган Стојановић. Овим путем му желимо срећу у даљем обављању функције за коју је изабран.