Дана 05.03.2018.године одржани су радни састанци Војног синдиката Србије у касарни у Врању и на „Бази Југ“ у Бујановцу.

У препуним салама члановима и симаптизерима Војног синдиката Србије обратили су се председник Војног синдиката Србије и чланови управног одбора, док је присутнима омогућено да поставе питања на која је одговарао адвокат Војног синдиката Србије.

Овом приликом изабрано је руководство синдикалне групе База југ. За председника синдикалне групе изабран је Душановић Горан, за заменика Ђокић Братислав, а за секретара синдикалне групе Стошић Дејан.

У склопу посете касарне у Врању представници Војног синдиката Србије посетили су и богослужбени простор.

Војном синдикату Србије данас је приступио велики број нових чланова, што нам је велика част али и обавеза за још боље и интензивније заступање интереса својих чланова.

Овом приликом захваљујемо се Команди копнене војске, Команди 4.бригаде копнене војске и Команди „Базе Југ“ на створеним просторно техничким условима за реализацију радних састанака Војног синдиката Србије, као и члановима који препознају и подржавају напоре Војног синдиката Србије у борби за бољи социјално економски положај запослених у систему одбране.