ПРВИ И ЈЕДИНИ РЕПРЕЗЕНТАТИВНИ СИНДИКАТ ЗАПОСЛЕНИХ У МО И ВС

Министарство одбране саопштило је да је министар Вулин потписао споразум са АМСС који ће убудуће шлепати неисправна војна возила. Трагично или смешно али истинито.

Министре војни имаш законску обавезу да са званичним представницима својих војника потпишеш споразум, а ти споразуме потписујеш са "Куртом и Муртом" само не са онима са којима си дужан по закону. То јасно показује шта нам мислиш и колико ти је стало до бољитка припадника наше војске. До сад смо толерисали више нећемо. Ово није претња већ обавеза сваког ко је служио војску и положио заклетву овој држави... Ти наравно не знаш шта је заклетва јер је никад ниси дао, као што недавно у Шапцу ниси знао зашто старешина носи црне рукавице.

Како је кренуло у наредном периоду је за очекивати потписивање споразума за попусте на гробним местима и попуст на смештај у болничким комплексима за запослене у Војсци Србије, јер све више од овог би било претерано захтевно за способности које поседује тренутни министар одбране. Дакле на све споразуме ће пристати само не на онај на који га обавезује закон.

Министре војни немој испитивати праг толеранције српских војника који се по прилично истрошио на Косову и у ратовима од којих си ти бежао, а тај праг је сад врло близу да попусти. Запитај се добро шта ти мислимо кад станеш пред наш строј, погледај добро у очи војника, ако смеш и пази да ти тад не окренемо леђа уместо да те поздравимо. Запитај се какво те изненађење чека убудуће, питања новинара из Лађеваца су била мала проба. Пошто војску ниси служио нека ти посилни Диковић објасни шта значи кад сви у касарни одбију вечеру... Питај га шта тад ради дежурни официр...