ПРВИ И ЈЕДИНИ РЕПРЕЗЕНТАТИВНИ СИНДИКАТ ЗАПОСЛЕНИХ У МО И ВС

Kao што је свима већ познато, десило се нешто незабележено у последњих стотину година, прекршен је Устав Републике Србије као и међународне конвенције ратификоване и од стране Републике Србије. Сатанизовано је педесеторо запослених у Пошти Србије и то само зато што су достојанствено и уставно прихватљивим начином исказали своје неслагање са политиком управљања Поштом Србије и затражили своја права.

Још шокантнији је покушај обмањивања јавности од стране репрезентативних синдиката поште и в.д. Директора Поште Србије, да је постигнут договор по свим спорним питањима, те да се штрајк радника поште и протест најављен за 20.11.2017.године - отказују.

Овом приликом позивамо све чланове Војног синдиката Србије да својим присуством подрже протест Самосталног синдиката поштанских радника заказан за 20.11.2017.године с почетком у 19.30 часова испред Главног поштанског центра у Земуну.

Окупљање је на окретници аутобуса 18 и 83 у Земуну, Бачка улица, са почетком у 19:30 часова одакле се креће организовано ка Главном поштанском центру.

Један од основних принципа синдикализма је солидарност. Имајмо образ и солидаришимо се са запосленима у Пошти Србије, јер ако се сада не изборимо за глас радника, сутра ће можда бити касно.