ПРВИ И ЈЕДИНИ РЕПРЕЗЕНТАТИВНИ СИНДИКАТ ЗАПОСЛЕНИХ У МО И ВС

У време док се грађани Србије безочно лажу и обмањују о стању у сектору одбране и Војсци Србије, промовисањем оруђа која нису развијена до фазе употребе , попут Лазара, Милоша, Александра итд, док се припрема смотра 1500 "Рамбо" војника које не могу да саберу по целој Србији јер их нема, истина и позадина су нешто сасвим друго. Иза леђа грађана и на мала врата, припрема се пљачка и отимање од народа фабрика наменске индустрије.

У потпуности подржавамо борбу наших колега синдикалаца у фабрикама наменске индустрије за очување овог важног ресурса од изузетног интереса и значаја за Србију и њене грађане. Намера да се фабрике наменске индустрије које годишње приходују 200.000.000 долара, предају странцима, није ништа друго него предаја виталних државних интереса и више од обичног лоповлука.

Војни синдикат Србије  придружиће се и подржава борбу колега из синдиката наменске индустрије за очување њихових права и права грађана да сачувају ресурсе државе у које су годинама уназад улагали и које су изградили њихови очеви.

Фото: извор Бета

У прилогу саопштење за медије синдиката ОИС