Обавештавамо чланство и јавност да су контрамитингаши ипак говорили ИСТИНУ. Они нису гладни. Организатор овог хушкачког окупљања, за верност својих поданика, а након успешне реализације додељених задатака, наградио их је СЕНДВИЧИМА. Како незванично сазнајемо, а што се могло прочитати и кроз коментаре на друштвеним мрежама они који су организовали и позивали на контра митинг били су награђивани са по 5.000 динара, а сами учесници – поданици са по 2.000 динара. Изражавамо жаљење што и ми нисмо били у могућности да на исти начин нахранимо људе који су подржали наш протест, пошто смо били приморани да сами од својих мизерних плата издвајамо новчана средства како би се чуо наш глас.

Организаторокупљања његових поданика, веома се потрудио да спречи и омета окупљање у организацији Војног и Полицијског синдиката Србије и поред нашег упозорења да се дилетанти не могу надмудривати са професионалцима.

-          - Људи су застрашивани и прећено им је,

-         -  Организоване су иновативне активности да би заинтересовани за долазак на протест имали чиме да се занимају за викенд,

-         -  Аутопревозници су имали част да буду позивани на информативне разговоре и под претњама буду приморани да отказују већ уговорен превоз и то само неколико сати пред полазак, координирано у више градова,

-         -  Спречаван је и забрањивано истицање обавештења синдиката у вези са протестом,

-         -  Медијима је упућена директива да ћуте, ипак је политика „ваше право да не знате ништа“

Овом приликом са задовољством Вас обавештавамо да је организатор хушкачког скупа опет омануо.

Резултат: Они који мисле својом главом, насупрот по директиви окупљених поданика нахрањених сендвичима и ситних стомака је 8.000 на према 100.

Закључак: У Србији су још увек ОБРАЗ, ЧАСТИ И ЖЕЉА ЗА СЛОБОДНИМ ЖИВОТОМ, битнији од СЕНДВИЧА И ДНЕВНИЦА, а министри су јасно и гласно добили команду ОСТАВ, што значи да су добили прилику да исправе оно што су до сада погрешно урадили.