ПРВИ И ЈЕДИНИ РЕПРЕЗЕНТАТИВНИ СИНДИКАТ ЗАПОСЛЕНИХ У МО И ВС

Како Војни синдикат Србије сазнаје из добро обавештених извора блиских Министарству рада, неко врло утицајан из Владе Србије наложио је да се изврше притисци на поједина удружења ветерана рата, ратних војних инвалида, пензионера и страначких одбора владауће коалиције у целој Србији да се дана 11.02.2017. године, у 12 сати, појаве на простору испред Владе Србије како би провоцирали учеснике протеста који су организовали Војни и Полицијски синдикат Србије. За присутство контрамитингу нудисе чак и новчана накнада.

Према незваничним подацима главни организатори ове подмукле активности су челни људи Минитарства рада АВ и ДП  члан једног покрета из Шумадије и државни секретар у Министарству за рад.

Као што смо већ рекли, никакви дилетанати којима је дато да буду део власти, не могу да се надмудрују са часним и обученим професионалцима из редова Војске и Полиције који располажу кадровским и обавештајним ресурсима и имају све капацитете да разоткрију и унапред сазнају за зле намере оних који свесно и намерно уништавају Србију и њену будућност.

Упозоравамо све грађане на овај подмукли потез појединаца из власти и позивамо их да не наседају на то да се подигну против своје Војске и Полиције, већ да се придруже законитим активностима војника и полицајаца на очувању Србије као правне и спокојне државе која заслужује да има срећну будућност.